70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

Hoe stimuleer je de legendarische G-spot precies?

by Katja Hemel

tips-en-trucs-g-spot-stimuleren-relaxtoys

Door seks? Seksspeeltjes gebruiken? Nou, laten we het uitzoeken!

 

Maar voordat je begint...

Voordat je op avontuur gaat hoe de G-spot (G-zone) kunt stimuleren, moet je deze vinden. In theorie is het gelukspunt gemakkelijk te bereiken - het bevindt zich slechts een paar centimeter achter de vaginale ingang op de bovenste vaginawand richting te buik.

Het is niet precies het midden, maar als je je een klok voorstelt als je naar de vagina kijkt, kun het om ongeveer 1 uur vinden. Bij aanraking van dit gebied wordt het gebied van de G-spot min of meer duidelijk gescheiden van het omringende gladde weefsel door een licht geribbelde vorm.

De exacte positie en textuur verschilt echter van vrouw tot vrouw. In sommige gevallen bevindt het zicht iets verder naar voren, in andere gevallen verder naar achteren. We zijn allemaal anders gebouwd - dus raak niet ontmoedigd als je de G-spot niet meteen kunt vinden.

TIP: Je kunt de G-spot makkelijker vinden als je opgewonden bent. Doordat het weefsel zwelt, komt de G-spot sterker op en vormt de geribbelde structuur prominenter naar voren!

 

Voeg smeermiddel toe.

Het stimuleren van de G-spot kan het beste van binnenuit, maar vrouwen zijn op dit moment niet altijd nat, waardoor het inbrengen van de vingers, penis of een seksspeeltjes lastig is.

In dit geval kun je jezelf een hoop frustratie - en mogelijk pijn - besparen door simpelweg glijmiddel toe te voegen. Zo kunnen de vingers gemakkelijk naar binnen glijden en de G-spot masseren. Je zou dan de G-spot binnen de eerste paar minuten moeten kunnen vinden, maar nogmaals, iedereen is anders, dus wees niet ontmoedigd als je het niet meteen kunt vinden!

 

''HELP, ik moet plassen!''

Voor vrouwen die voor de eerste keer G-spot stimulatie proberen, kan het in het begin vreemd aanvoelen. Lekker, maar onbekend. Vaak bootst het stimuleren van de G-spot het geval van moeten plassen - wat niet meer dan logisch is, omdat de G-spot of het urethrale-zwellingweefsel nauw verbonden is met de urethra. Dit betekend dat het stimuleren van de G-spot druk op de blaas kan uitoefenen, wat er weer voor zorgt dat je het gevoel krijgt om te moeten plassen.

Raak niet in paniek als dat gebeurt, maar als de drang te sterk wordt of ongemakkelijk aanvoelt, neem dan een pauze en ga op een later tijdstip verder met het plezier.

 

Vingers, seksspeeltjes, seksposities - Ohh My! Zo stimuleer je de G-spot.

g-spot-stimuleren-vinger-positie

G-spot stimulatie moet beginnen met de vingers. Met je vingers verken je de omgeving meer dan met een seksspeeltje of tijdens seks. Met je vingers kun je zien waar de G-spot precies is, hoe het voelt, welke posities goed voelen en hoe het verandert bij verhoogde opwinding.

Wanneer je opgewonden bent en met behulp van wat glijmiddel - steek één vinger in je vagina, zoals de wijs- of ringvinger. Om de G-spot te bereiken, moet je je handpalm naar boven draaien en de ingebrachte vinger lichtjes buigen.

In deze positie zou je het geribbelde oppervlak van de G-spot aan de bovenzijde moeten kunnen voelen. Als je het eenmaal hebt gevonden, warm je het voorzichtig op door met je vingertip de hele G-zone lichtjes te strelen. Je zult merken dat het gebied opzwelt, zelfs bij een lichte aanraking.

Neem de tijd voor deze eerste verkenningsfase, hoe meer het gebied wordt opgewarmd, hoe aangenamer het zal aanvoelen. Geleidelijk aan kun je van strelen naar cirkelen gaan. Begin met het tekenen van kleinere en grotere cirkels over de G-spot en blijf de druk veranderen.

Een ander techniek, genaamd 'ringing', is wanneer je meer druk uitoefent op de G-spot. Afhankelijk van hoe comfortabel het aanvoelt, oefen je ongeveer 10 seconden meer druk uit en laat het dan los, oefen daarna opnieuw druk uit, enzovoort..

 

De Kom-Hier-Beweging.

Bij deze manoeuvre worden de middel- en ringvinger - of de wijs- en middelvinger in de vagina ingebracht en licht gebogen. De positie ziet eruit alsof je iemand vraag om ''hier te komen'' met je vingers, vandaar de term. Dit is de beweging die de hele G-zone zal stimuleren.

Met de ''kom-hier'' beweging kun je ook de intensiteit variëren. Probeer meer druk toe te voegen, laat die druk vervolgens los en verander de positie van je vingers totdat het goed voelt.

 

De Op en Neer Techniek.

In combinatie met de ''kom-hier'' beweging of zelf met stijve vingers (dus geen gebogen vingers), kun je ook de hele hand op en neer bewegen. In deze positie bewegen de hand en arm op en neer of in een halfcirkelvormige beweging.

 

De G-Spot Stimulatie met een sekstoy.

Om een nieuw niveau van plezier toe te voegen, kun je de G-spot vibrator gebruiken. Deze G-spot stimulatoren hebben een speciale C-shape vorm waardoor ze met de juiste druk precies de juiste plek raken.

Deze speciale speeltjes zijn naar de punt toe gebogen zodat ze de G-spot precies goed kunnen masseren. Probeer er maar een paar en kijk wat het beste voor jou werkt! Om veel druk uit te oefenen adviseren wij een iets hardere speeltje te gebruiken, zoals de Pillow Talk - Sassy G-Spot vibrator, zodat je met weinig inspanning de G-spot effectief en gemakkelijk kunt masseren.

g-spot-vibrator-relaxtoys

*Vergeet het glijmiddel niet! Speeltjes zijn veel leuker met glijmiddel.

 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'Hoe stimuleer je de legendarische G-spot precies?' Laat dan een reactie achter! 😙

 

relaxtoys-logo 

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0