70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

❤️ Seksspeeltjes gebruiken: Do's & Don'ts!

by Katja Hemel

seksspeeltjes-sextoys-gebruiken-relaxtoys

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind je een overzicht van de dingen waar je rekening mee moet houden en ze op de juiste manier moet blijven gebruiken!

 

Do.. 

 • Let op het materiaal - Hoewel sextoys van Rubber en PVC het goedkoopst is, zijn ze vaak riskant omdat ze poreus zijn. Hierdoor zullen bacteriën zich sneller kunnen vermeerderen als ze niet goed gedesinfecteerd worden. Speeltjes van Siliconen en Glas zijn meestal veiliger, omdat het niet-poreuze materiaal is. glazen speeltjes worden steeds populairder, omdat ze gemakkelijk te wassen zijn en ideaal voor een koude en warme temperatuur effecten.

 • Voor gebruik wassen - Speeltjes zijn leuk, maar ze kunnen gemakkelijk infecties verspreiden tijdens het delen of gebruik. Dit kan worden voorkomen door een paar eenvoudige maatregelen; zoals je speeltje grondig te wassen voor en na gebruik met een toycleaner en indien mogelijk zelfs een condoom op het speeltje te gebruiken.

 • Kies het juiste glijmiddel -  Voor penetratie wordt vaak een dildo of een vibrator gebruikt. Het is dus altijd aan te raden om een goede glijmiddel bij de hand te hebben om je plezier nog intiemer te maken. Maar het juiste glijmiddel kiezen is net zo belangrijk als het kiezen van het juiste seksspeeltje. Bij het gebruik van een Siliconen speeltje kun je het beste een glijmiddel op waterbasis gebruiken, omdat siliconen-glijmiddelen schade kunnen veroorzaken aan je speeltje.
 •  

  Don't..

  • Kiezen voor een speeltje met één vibratie-modus - Vibrators kunnen het meest intieme zijn onder de seksspeeltjes. Maar het is belangrijk om te weten bij hoeveel trillingen je lichaam het meest geniet. Het is daarom beter om voor een Vibrator te gaan met een breed scala aan vibratie functies, zodat je het op elk gewenst moment kunt verhogen of verlagen.

  • Delen met iedereen - Het delen van je seksspeeltjes met anderen (zelfs als het op de geslachtsdelen van de partner gebruikt nadat je het alleen hebt gebruikt of omgekeerd) kan onder andere een soa veroorzaken. Gewetenloos delen kan dus riskant zijn tijdens het flirten of een one-night stand. Dus onthoud, maak je speeltje grondig schoon voordat je deelt en deel vooral niet als je het niet vertrouwt!

  • De breedte negeren - Het is belangrijk om rekening te houden met de breedte van je seksspeeltje. Vooral als het een buttplug of een dildo is die je gaat gebruiken voor Anale seks. Onaangename hoge breedtes kunnen ongemak aan de anus of enig ander deel van je zaak veroorzaken. Ongeveer tussen de 3cm - 4cm is een veilige breedte voor beginners, maar altijd veiliger om het eerst op te bouwen met een training-kit.

   

  Wij lezen graag je ervaring terug, en als je vragen hebt over 'Seksspeeltjes gebruiken: Do's & Don'ts' Laat dan een reactie achter! 😊

   

  relaxtoys-nl-logo

  LEAVE A COMMENT

  Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

  0