70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

Wil jij graag anale sex proberen?

by Katja Hemel

anaal-sex-proberen-relaxtoys

Misschien vindt je partner het leuk, maar maak je je zorgen over veel aspecten ervan. Of je hebt het eerder geprobeerd en had geen geweldige ervaring, maar je bent nog steeds geïntrigeerd om het nog een keer te proberen of misschien ben je gewoon nieuwsgierig.

Gedachten over hygiëne, veiligheid en mogelijke zorgen rond pijn steken allemaal de kop op als anaal wordt genoemd. Maar zou het niet geweldig zijn om een andere manier te hebben om het in de slaapkamer te mengen? De A-spot deelt veel van dezelfde stimulerende zenuwuiteinden als je vagina, dus als het correct wordt gedaan, vinden veel vrouwen het buitengewoon plezierig en een goed alternatief voor vaginale seks als de stemming erom vraagt.

 

1. Let's Talk Anal!

Het is belangrijk dat jij en je partner op één lijn zijn in wat jullie allebei willen. Stel daarom wat verwachtingen met elkaar betreft de snelheid, diepgang etc. Je zult merken dat het praten over anale seks de opwinding een beetje begint te verhogen, maar belangrijker nog, het geeft jullie allebei een duidelijke verwachtingen van wat er gaat gebeuren.

 

2. First things first, douchen!

Veel vraagtekens voor anale seks komt voort uit twee dingen, pijn en reinheid. Dat laatste regel je snel met een lekkere bad of douche. Je zult je frisser, meer ontspannen en zelfverzekerder voelen voordat je eraan begint.

 

3. Foreplay, foreplay, foreplay..

De grootste fouten die de meeste opgewonden mensen maken, is naar binnen rennen.. Begin met wat opwinding, praten, drinken, voelen en bouw geleidelijk op. Stimulatie met het lichaam en rond het anale gebied is een uitstekende manier om er een goed gevoel voor te krijgen en ook om het opwindingsniveau verder op te bouwen.

Het helpt vooraal om je lichaam te laten ontspannen, dus stimuleer en verken elkaar!

 

4. Anale smeermiddel.

De anus maakt in tegenstelling tot de vagina geen eigen glijmiddel aan, dus smeer je goed in met anale glijmiddel van goede kwaliteit. Je zult merken dat je ervaring veel leuker en plezieriger wordt!

 

5. Standjes voor anale sex.

Sekspositie is de sleutel om dit succesvol te maken! Een goede lichaamshouding zorgt voor een diepere en gemakkelijke stimulatie voor jullie beiden.

  • De positie van de zijlepel is erg intiem en geeft jullie beiden controle over snelheid en diepte.
  • Doggy-stijl maakt gemakkelijke toegang mogelijk en heeft een visuele opwinding voor je partner. Hiermee zal je partner wel de controle hebben en moeite hebben om naar elkaars instructies te luisteren, dus het is niet altijd de beste optie voor de eerste keer.
  • Jij bovenop geeft je maximale controle, maar het kan een uitdaging zijn voor eenvoudig inbrengen.

 

6. Snelheid is een factor.

Geef je anus de tijd om zich aan te passen. Je zult merken dat het gevoel nieuw is voor je lichaam, daarom is het belangrijk om vooral het snelheid op te bouwen. Dit zal je helpen om de binnenkomst te vergemakkelijken en de opwinding op te bouwen.

 

7. Relaxen met anaal!

Als je heel graag wilt dat het gebeurt, maar het dit keer niet lukt, laat het je vooral niet afschrikken. De eerste fase van het proberen en het krijgen van een eerste gevoel kan een hele grote stap zijn in het succesvolle anale sex. Dus wees vooral geduldig en geef het de tijd, maar geniet er vooral van!

 

Bekijk de anale collectie van RelaxToys: 

 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'Hoe begin je aan anale seks?' Laat dan een reactie achter! 😙

 

relaxtoys-nl-logo

1 comment
by BaaLaups on February 12, 2023

naked lady ecstasy pill monkey xtc pill

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0