70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

💦 Op zoek naar een perfecte masturbator?

by Katja Hemel

zoek-perfecte-masturbator-relaxtoys

Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het kopen van een masturbator, hier zijn de belangrijkste punten om te overwegen:

 

• Prijs

De prijs zal ongetwijfeld de belangrijkste factor zijn voor veel mannen die op zoek zijn naar een masturbator. Jij wilt natuurlijk een F*ck Toy kopen dat in jouw prijsklasse ligt. Dankzij onze grote assortiment tegen betaalbare prijzen zal iedereen meer plezier maken in de slaapkamer. Wij hebben seksspeeltjes voor elk budget!

Dat gezegd hebbende, is het naar mijn mening de moeite waard om te sparen en investeren in een goede makkelijke masturbator van hoge kwaliteit, aangezien je dit waarschijnlijk jarenlang zult gebruiken. Als je bijvoorbeeld kiest voor een automatische masturbator, kunnen ze iets duurder zijn dan een eenvoudige masturbator.

• Handmatig of Automatisch?

De meeste mannelijke masturbators zijn handmatig, dat betekend dat je zelf aan de gang moet. Deze speeltjes zijn geweldig om er in te glijden of in te stoten, en ze zullen je portemonnee niet veel pijn doen. De duurdere/high-tech masturbators voor mannen zullen al het werk voor je doen (sommige bevatten zelfs AI). Steek simpelweg je penis er in en laat het speeltje je een geweldige pijpbeurt geven.

Automatische masturbators bieden een zeer realistische ervaring, maar zijn vaak ook wat duurder en moeten meestal worden opgeladen worden voordat je ze kunt gebruiken.

 

• Type stimulatie

Elk masturbator heeft verschillende stimulatie-methoden. Veel manuele speeltjes hebben een speciaal ontworpen ingang (meestal met ribbels en noppen), zodat je penis extra wordt gestimuleerd. Sommige speeltjes bevatten vibrators en stimuleren je penis door middel van vibraties. Er zijn ook masturbators die speciale ringen gebruiken die uitzetten en samentrekken. Hiermee wordt je penis op verschillende delen gestimuleerd.

 

• Materiaal

De meeste mannelijke Sextoy die je zult vinden (naast Fleshlights) is gemaakt van siliconen. Het is supergemakkelijk schoon te maken en zeer snel droog. Fleshlights zijn gemaakt van een speciaal samengesteld materiaal genaamd Superskin. Het is ontworpen om het gevoel en de textuur van een echte huid na te bootsen. Siliconen en Superskin zijn het best beoordeelde materialen.

Wij adviseren om materialen zoals ftalaten, rubber of weekmakers te vermijden. Gelukkig bieden wij alleen producten van hoge kwaliteit aan en selecteren alleen de beste merken voor een gelukkig en gezond seksleven!

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'Hoe kies je een makkelijke masturbator?' Laat dan een reactie achter! 😙

logo-relaxtoys

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0