70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

Simpele trucjes voor een beter orgasme 🍆 💦

by Katja Hemel

verbeter-mannelijk-orgasme-hoogtepunt-relaxtoys

Dit zijn de beste manieren om het mannelijke orgasme te versterken. Hieronder zijn 7 eenvoudige technieken om je orgasmes van goed naar geweldig te brengen, of je nu masturbeert of met een partner aan de slag gaat.

''Hoe meer je oefent om je intieme ervaring te maximaliseren met behulp van de onderstaande tips en technieken, hoe beter het zal voelen om elke keer klaar te komen.''

 

Raak de Dam aan

Als je nog niet bent geïntroduceerd, maak dan kennis met je dam - of je perineum. Het is de strook huid tussen je ballen en je anus, en het is een van de vele zeer erogene zones die goed reageert op seksuele stimulatie. "Dit gebied zit vol met zenuwuiteinden, dus het voelt erg gevoelig aan".

 

Masseer je P-spot

Over de prostaat gesproken, het blijkt dat deze klier het mannelijke equivalent is van de G-spot. Je kunt het extern stimuleren door druk uit te oefenen op je perineum, maar als je geïnteresseerd bent in het maximaliseren van plezier, moet je een beetje anaal sonderen.

Een optie voor een adembenemende orgasme is om prostaat- en penisstimulatie te combineren. Een andere optie is om je volledig op de prostaat te concentreren en een P-spot orgasme te krijgen, dat door veel mensen wordt omschreven als een dieper, voller lichaamsgevoel.

 

Probeer meerdere orgasmes (penis en prostaat)

Dankzij die vervelende ongevoelige periode is het moeilijk om meer dan één ejaculatie-orgasme achter elkaar te hebben. Maar met voldoende oefening, kun je misschien niet-ejaculatieve meerdere orgasmen krijgen, ook wel NEMO's genoemd (niet ejaculair mannelijk orgasme).

De sleutel is om je pubococcygeale spier samen te knijpen (het zou moeten voelen alsof je halverwege een plas stopt) net op de rand van een climax, totdat je leert het gevoel van een orgasme te scheiden van de ervaring van ejaculatie. Diep ademhalen kan je ook helpen om in die feelgood-sensaties te leunen zonder je lading op te blazen.

 

Do Kegels!

"Weet je hoe vrouwen Kegel-oefeningen doen en zeggen dat het hun vaginale orgasme versterkt? Mannen kunnen hetzelfde doen'

Kegel-training is een manier om de spieren van de bekkenbodem samen te trekken, waardoor je meer controle en intensiteit krijgt tijdens seks. Probeer je penis op en neer te tillen met je spieren, of probeer zelfs "het alfabet te schrijven met de punt van je penis".

 

Gebruik een seksspeeltje

Het gebruik van een fleshlight, vibrators die speciaal voor de penis zijn ontworpen, cockringen, buttplugs en prostaatstimulators kunnen ook nieuwe sensaties in je seksuele ervaring brengen! 

 

Probeer Edging

Uitgestelde bevrediging kan moeilijk te beheersen zijn, maar als het op je orgasme aankomt, is het de moeite waard. Het is een gemakkelijke manier om je orgasme te versterken: breng jezelf naar de "rand" van je orgasme, vertraag, pauzeer en begin dan weer opnieuw. Probeer dit twee of drie keer te doen voordat je jezelf laat gaan.

 

Streel je balzak

Vlak voordat je ejaculeert, komen je testikels dichtbij je lichaam omhoog om meer kracht aan je ejaculatie te geven. "Als je vlak voor de ejaculatie zachtjes op de testikels drukt, is het waarschijnlijk erg opwindend".

Vraag je lieve partner om de palm van de hand naar boven op je scrotum te plaatsen en ze een beetje dichter bij je lichaam te brengen. Het verhoogt je opwinding en intensiteit van je orgasme.

 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'Ontdek de beste manieren waarop mannen hun orgasmes nog beter kunnen maken' Laat dan een reactie achter! 😙

 

logo-relaxtoys

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0