70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

💡 5 tips om het uiterste uit je speeltje te halen!

by Katja Hemel

tips-ideeen-creatief-met-seksspeeltjes

Het lijkt vaak alsof een seksspeeltje maar één doel dient, en dat is masturbatie.. Ja! Masturberen met speeltjes kan echt geweldig zijn, maar wat als ik je zou vertellen dat er een heleboel andere manieren zijn? 

''Seksspeeltjes helpen de creativiteit te stimuleren''

 

1. Samen speeltjes kopen om anticipatie op te bouwen.

Als je echt een beginner bent in het samen gebruiken van seksspeeltjes, kan het een heel goed idee zijn om samen te winkelen en de opties te overwegen. Overigens is het een ongelooflijke kans om met je partner over je interesses te praten en kan het zelfs dienen als voorspel.

 

2. Gebruik je speeltje over je hele lichaam.

De meeste seksspeeltjes worden meestal op je geslachtsdelen gebruikt, zoals het gebruik van een vibrator om je clitoris te stimuleren. Moedig jezelf aan om je hele lichaam te verkennen, bijvoorbeeld door het experimenteren van trillingen op je tepels of een gladde dildo zachtjes over je lichaam laten lopen.

 

3. Stimuleer jezelf tijdens de penetratie.

Een van de voornaamste redenen waarom vrouwen moeite kunnen hebben met haar orgasme tijden penetratie, is het gebrek aan stimulatie van de clitoris. Gebruik hiervoor een clitoris vibrator, zoals: Satisfyer Pro 2, of de Pretty Love G-spot Stimulator zodat je kunt ontdekken wat goed voor je voelt. Van positie wisselen helpt ook; je zult waarschijnlijk merken dat het gemakkelijker is om een vibrator precies goed vast te houden, bijvoorbeeld terwijl je bovenop je partner rijdt.

 

4. Edging met speeltjes.

De handeling om jezelf of een partner dichtbij een orgasme te krijgen, maar te stoppen voordat het echt gebeurt! Je weet wel, elkaar naar de rand van een orgasme duwen en terugtrekken.. Het is niet alleen even plagen en sexy, maar het helpt jou en je partner ook om precies af te stemmen wat er moet gebeuren om elkaar een orgasme te bezorgen. Probeer het een keer met een wand massager of een vibrerende eitje.

 

samen-masturberen-seksspeeltjes-relaxtoys

 

5. Samen masturberen.

Samen een speeltje gebruiken hoeft niet te betekenen dat je het op elkaar moet gebruiken. Wederzijdse masturbatie is ook een manier om je lichaam te verkennen. Laat elkaar zien waar je zin in hebt en kom samen tot een hoogtepunt. Als je partner met een penis niet gewend is om met een speeltje te masturberen, dan is dit een goed moment om diegene kennis te laten maken met enkele opties!

 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over ' 5 tips om het uiterste uit je speeltje te halen!' Laat dan een reactie achter! 😙

 

logo-relaxtoys.nl

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0