70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

Seksspeeltjesfeestje: Hoe plan je er een met je vrienden en maak je het echt leuk?

by Katja Hemel

party-sextoy

Is je seksleven in een dip geraakt? Heb je meer spanning nodig? Het enige wat je hoeft te doen is een seksspeeltjesfeestje houden met je vrienden. Je geliefde zal je dankbaar zijn! 

Voor de meeste is het voor de eerste keer vasthouden van een seksspeeltjes misschien een ongemakkelijke ervaring.

Een seksspeeltje kan je meer verbonden laten voelen met je eigen lichaam en zintuigen. Het is nog beter als je het met je partner kunt gebruiken om die ondeugende vonk terug in de slaapkamer te brengen. 

Waarom seksspeeltjes? 
Als je er nog nooit aan hebt gedacht om een seksspeeltje te gebruiken, vraag je je misschien af waarom mensen het zelfs zouden willen gebruiken in plaats van het met het 'echte werk' te doen. En ook waarom ze naar een seksspeeltjesfeestje zouden willen. Nou, hier zijn je antwoorden!

Verbeter je seksleven
Seksspeeltjes kunnen worden gebruikt om je seksleven met je partner in de slaapkamer op te fleuren. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen die seksspeeltjes gebruiken, meer tevreden zijn met hun seksleven.

Als je zo lang met dezelfde seksuele partner bent, kan de opwinding vervagen. Het kan soms zelfs saai worden. Het gebruik van seksspeeltjes zal de intimiteit terugbrengen en seks weer plezierig maken!

Vergroot het zelfvertrouwen
Je denkt misschien dat seksspeeltjes alleen goed zijn voor je fysieke lichaam, maar ze zijn ook goed voor je geest en ziel.

Als je niet veel van je lichaam houdt, kun je er waardering voor krijgen als je jouw climax-spot verkent. Je partner en jij kunnen dingen uitzoeken zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

Snellere en grotere orgasmen
Als het moeilijk voor je is om een orgasme te bereiken, kunnen seksspeeltjes je helpen. Als een vrouw het bijvoorbeeld moeilijk heeft, kan ze een vibrator gebruiken en het zal haar helpen om sneller klaar te komen.

Als gevolg hiervan zijn zowel de man als de vrouw meer tevreden met hun seksuele ervaring.

De ervaring van het kopen van een seksspeeltje
Online winkelen is tegenwoordig veiliger, discreet en comfortabeler. Wat als je de hele ervaring van het online bestellen van een seksspeeltje een stuk leuker en persoonlijker zou kunnen maken? Zou dat niet gewoon perfect zijn?

Wat als je een privédemonstratie van seksspeeltjes zou kunnen hebben in het comfort van je eigen huis terwijl je met de meiden rondhangt, en daar kunt oppikken wat je maar wilt? Dat is het hele idee van een seksspeeltjesfeestje! 

Wat is een seksspeeltjesfeestje?
Een Sextoy party is een feestje waarbij een groep vrouwen samenkomen om meer kennis op te doen over seksspeeltjes en deze te kopen. Een gastvrouw, meestal een getrainde vertegenwoordiger van een seksspeeltjesbedrijf, laat de verschillende speeltjes aan de aanwezige vrouwen zien, zodat ze een beter idee krijgen van het speelgoed en hoe ze het moeten gebruiken.

Op een sextoy party wordt de winkel naar je toegebracht. Je kunt dan met eigen ogen zien, voelen en kiezen uit speeltje die je leuk vindt in het comfort van je eigen huis. En het hebben van een paar vriendinnen in de buurt maakt de hele ervaring een stuk leuker en plezieriger! 

Hoe plan je een perfect seksspeeltjesfeestje?

Als een typische cliché feestje je verveelt en je geïnteresseerd bent in het organiseren van een seksspeeltjesfeestje, dan is dat uiteraard fantastisch! Een goed gepland seksspeeltjesfeestje kan een groot succes zijn bij je vrienden en hen ook een leuke ervaring bezorgen.

Vraag je je af hoe je een seksspeeltjesfeestje plant? Gebruik deze stappen om je eigen seksspeeltjesfeestje voor je vrienden te geven.

1. De perfecte feestgastvrouw
Google een goede vertegenwoordiger van seksspeeltjes *bekijk aanbevelingen en recensies* en kijk of je iemand kunt vinden bij wie je je op je gemak voelt en die in de buurt van je netnummer woont. 

Een goede gastvrouw voor een seksspeeltje moet leuk en prettig gezelschap zijn. En het allerbelangrijkste: zorg ervoor dat ze getraind en goed opgeleid zijn over het speelgoed dat ze verkopen. Als je iemand vindt die alleen maar om verkopen geeft, voelt je feest meer als een verkooppraatje in plaats van een leuke avond met de meiden.

2. Bereid een uitnodiging voor
De vertegenwoordiger van je favoriete seksspeeltje zou je hier moeten helpen. Wil je een e-uitnodiging versturen of een mooi vormgegeven kaartje uitprinten?

Laat je vrienden weten wat ze kunnen verwachten. Ze hoeven het speeltje echt niet persoonlijk uit te proberen. Niemand probeert iets. Je kunt ze zien en aanraken, maar je kunt ze niet gebruiken. De producten gaan door de kamer, maar niemand probeert ze.

3. Kies jouw feest
Seksspeeltjesfeestjes zijn bijna altijd meisjesevenemenen. Maar sommige Sextoy Feestjes kunnen ook studentes zijn, vooral als alle meisjes partners hebben die het niet erg vinden om een beetje plezier te hebben met speeltjes.

Een paar gastvrouwen voor seksspeeltjes richten zich uitsluitend op een volledig meisjespubliek, dus als je een paar jongens voor het feest wilt uitnodigen, dan is het beleeft om er eerst met je gastvrouw over praten.

4. Eten voor seksspeeltjes
Goed eten is een belangrijk onderdeel van alle geweldige feestjes. Maar op een seksspeeltjefeestje gaat het niet alleen om het serveren van eten, het gaat allemaal om het serveren van suggestief eten!

Gehaktballen en worstjes die strategisch bij elkaar zijn gerangschikt, langer fruit en ander erotische eten en gebak zorgen altijd voor leuke gesprekken en gelach. En het kan zeker helpen om de sfeer precies goed te maken.

5. Discretie
Een seksspeeltjesfeestje is een leuk evenement voor de betrokkenen. Maar deel je uitnodiging niet met de hele wereld. Niet iedereen die je uitnodigt, zal maar al te graag hun verhalen over seksspeeltjes met de rest van de wereld willen delen.

Probeer ervoor te zorgen dat alleen de uitgenodigde vrienden op de hoogte zijn van het feestje, en niemand anders. In een wereld waar we altijd door preuts worden beoordeeld, is het beter om geen onnodige controverse te veroorzaken. 

Het kan veel gegiechel en plezier zijn, en het is zeker een ervaring die het waard is om minstens één keer te hebben, zelfs als je niet echt van seksspeeltjes houdt.

Nu je weet wat een seksspeeltjesfeestje inhoudt en hoe je een seksspeeltjesfeestje op je eigen plek kunt organiseren, kun je iets leuks plannen met je vrienden. Het wordt zeker een leuk evenement dat de moeite waard is, en als je het juiste speelgoed vindt, is het ook een stuk leuker in bed 😉

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0