70% KORTING OP ALLE PRODUCTEN UITVERKOOP!!!!

🚀 Boost je libido met deze tips!

by Katja Hemel

verhoog-libido-relaxtoys

Een lage geslachtsdrift of een laag libido is iets dat mensen in elk stadium van het leven kan treffen. Wanneer er een mismatch is in geslachtsdrift tussen twee partners, kan dit de relatie onder druk zetten. Zowel de partner met meer libido als de partner met minder libido kan zich ontevreden gaan voelen.

Er zijn veel mogelijke oorzaken van een verminderd libido, waaronder:

  • Veroudering
  • Menopauze
  • Antidepressiva
  • Depressie
  • Laag testosteron
  • Spanning
  • Pijnlijke seks
  • Relatieproblemen

RelaxToys gelooft dat het mogelijk is om op elke leeftijd een gezond(er) seksleven te hebben. Als je weinig zin in seks hebt, ben je misschien geïnteresseerd in hoe je jouw libido kan verhogen en een bevredigender seksleven kunt hebben. Er zijn verschillende veranderingen in levensstijl en supplementen die je kunt proberen voor een hoger libido.

De geslachtsdrift of het libido beschrijft hoeveel een persoon verlangt naar seksuele verbinding. Iemand met een hoog geslachtsdrift zal waarschijnlijk vaan aan seks denken en vaan aan seksuele activiteit deelnemen. Iemand met een lage geslachtsdrift denkt misschien niet vaan aan seks en zal waarschijnlijk niet vaak seksuele activiteiten ondernemen.

De geslachtsdrift van een persoon kan in de loop van de tijd en in de loop van een relatie veranderen. Er is bijvoorbeeld vaak een eerste "huwelijksreisfase", waarbij beide partners veel verlangen hebben. Na verloop van tijd kan de hoeveelheid seksuele interesse in een relatie afnemen. In de loop van een zeer lange relatie kan de seksuele drang van elke partner labiel worden.

Er zijn een aantal verandering in levensstijl, supplementen en strategieën die je kunt gebruiken om een laag libido aan te pakken en te verbeteren. Als het gaat om smeermiddelen, supplementen en voedingsmiddelen die het libido kunnen verbeteren, varieert het bewijs in kwaliteit. Maar veel van deze voedingsproducten zijn vrijwel ongevaarlijk, zoals chocolade, oesters en pistachenoten.

Waneer je supplementen gebruik, is het belangrijk om de beschrijving te lezen om er zeker van te zijn dat het product geen interactie aangaat met jouw medicijnen. Je moet ook het merk dat je kiest onderzoeken en een veilige startdosis vinden. Het is ook raadzaam om veranderingen in je levensstijl te overwegen voordat je supplementen gaat gebruiken, omdat deze op zichzelf een groot verschil kunnen maken.

1. Besteed tijd aan ontspanning en relaxen!

Niets is minder sexy dan gestrest zijn. Bij het aanpakken van een laag libido is het belangrijk om grip te kijken op jouw stressniveaus. Als we kalm en zorgeloost zijn, is het gemakkelijker om van een seksuele ervaring te genieten. Veranderingen in levensstijl aanbrengen die de hoeveelheid stress in jouw leven verminderen, kan helpen. Je kunt ook proberen een aantal activiteiten op te nemen die stress verlichten, zoals regelmatige massages, voldoende lichaamsbeweging en meditatie.


2. Vaker communiceren.

Als je te maken hebt met een lage geslachtsdrift in je relatie, is goede communicatie essentieel. Als je in staat bent om als koppel meet openlijk te praten over eventuele relatiestress of meer in het algemeen over jou ervaringen, behoeften en verlangens, terwijl je empathie en begrip uitdruk voor het perspectief van jouw partner. Door meer te praten, is het gemakkelijker om de kloof tussen niet-overeenkomende seksuele driften te overbruggen.

3. Maak tijd voor een Date Night.

Als je een relatie hebt, kan het helpen om de tijd te nemen om samen een date te plannen. In langdurige relaties is het gemakkelijk om te vergeten tijd vrij te maken om de romantiek levend te houden. Door samen date-avonden en quality time te plannen, kan je je nog herinneren waarom je in de eerste plaatst tot elkaar aangetrokken voelde?


4. Gebruik alcohol en cannabis met mate.

Sommigen houden ervan om te ontspannen drankje of cannabis te gebruiken voordat ze seks hebben. Zowel alcohol als cannabis kunnen helpen bij ontspanning. Te veel alcohol kan echter problemen met erecties bij mannen veroorzaken en kan sommige mensen uitputten om seksuele activiteiten te ondernemen. Het is druk belangrijk om middelen met makte te gebruiken.


5. Eet meer chocolade!

Chocolade is een van de meest bekende afrodisiaca, maar is er enige waarheid in de verhalen? Een onderzoek om te bepalen of chocolade de lust verhoogt was gedaan in 2006. Ze vonden een correlatie tussen chocoladeconsumptie en seksueel verlangen, maar ontdekten dat deze correlatie eigenlijk te wijten was aan een derde variabele, namelijk leeftijd. Jongere vrouwen hadden zowel meer kans om chocolade te eten.

Hoe dan ook.. het kan geen kwaad om wat meer chocolade te eten te kijken of het helpt. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen om je libido te verbeteren en een seksleven te hebben waar je blij mee bent!

Veranderingen in levensstijl, zoals het verminderen van stress, tijd vrijmaken om met je partner te flirten en ervoor zorgen dat je met mate alcohol gebruikt, zijn allemaal manieren om een lage zin in seks te verbeteren. Bekijk onze ruime collectie 'stimuleren lustopwekkende middelen'. 

Er is veel potentie in nuttige supplementen, voedingsmiddelen en andere producten die kunnen helpen, zie hieronder onze top 5:


1. Boners Libido Performa Erectiepillen - €39,99

 2. (Unisex) Libido Gold Golden Greed - €29,99

 3. HOT V-Activ Pure Power Voor Mannen - €19,99

4. (Unisex) Bois Bander Lustopwekkende Druppels 100 ML - €17,99

5. (Unisex) Drop Sex Lustopwekkende Druppels -€9,99

 

Wij lezen graag je ervaring terug, en als je nog vragen hebt over 'Verhoog je libido met 5 tips!' Laat dan een reactie achter! 😙

LEAVE A COMMENT

Seksspeeltjes kunnen een gevoelige onderbreking zijn van de eentonigheid van een normaal seksleven. Hier vind...

0